Inbrekers op heterdaad gepakt

woensdag 23 september 2015

Vierlingsbeek - De politie hield dinsdagavond drie vermoedelijke inbrekers op heterdaad aan in de Grotestraat. Het gaat om inwoners van het Limburgse Bergen van 53, 52 en 32 jaar oud. Ze zitten vast voor verder onderzoek.

De bewoner van een woning in de Grotestraat alarmeerde de politie omdat hij personen op zijn terrein had gezien. Er bleek later een houten erfscheiding te zijn vernield. Ze waren echter gevlucht voor de honden van de man. Agenten troffen enkele honderden meters van die woning een auto met een lekke band aan, waarbij een man stond. Op basis van verklaringen bleek dat het vermoedelijk ging om een voertuig dat waarschijnlijk met verdachten was weggereden. De man werd aangehouden, maar werd door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd omdat hij onwel werd. In de directe omgeving controleerden een andere surveillance-eenheid een auto, waarin twee mannen zaten. In de auto lagen inbrekerswerktuigen en de inzittenden waren te linken aan de eerder aangehouden man. Derhalve werd ook dit tweetal naar het politiebureau vervoerd. De beide auto’s van de mannen zijn in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overloon | 112 alarmeringen Overloon | Goedkoop Tanken in Overloon | Supermarkten in Overloon | Weerbericht Overloon