Politie zoekt beelden confrontatie supporters MVV en Roda JC

woensdag 16 maart 2016

Venray / Maastricht / Kerkrade - De recherche is dringend op zoek naar filmpjes en foto’s van de confrontatie tussen supporters van MVV en Roda JC. De confrontatie vond afgelopen weekend plaats op een parkeerplaats langs de A73 bij Venray. Beelden kunnen de recherche helpen om de zaak op te zaak op te lossen en verdachten op te sporen. Het beeldmateriaal kan men uploaden via het digitale meldformulier op deze site.

De supporters troffen elkaar in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.20 uur op parkeerplaats De Wuust. Er ontstond door nog onbekende oorzaak ruzie. Twee supporters van Roda raakten hierbij gewond. Een 20-jarige man uit Gulpen en een 23-jarige man uit Heerlen werden naar het ziekenhuis gebracht en konden dit na behandeling weer verlaten. Toen de politie ter plaatse kwam na een melding was de supportersbus van MVV reeds verdwenen. Onder politiebegeleiding gingen de supportersbussen van Roda JC verder naar Kerkrade.

Alle informatie is welkom bij de recherche. De politie vraag mensen die meer informatie hebben om contact op te nemen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overloon | 112 alarmeringen Overloon | Goedkoop Tanken in Overloon | Supermarkten in Overloon | Weerbericht Overloon